nijlcruise-logo

 

facebook-logo
telefoonknop

De Nijlcruise met Stijl

Sonesta St George Hotels

Sonesta Nijlcruises

Luxe Nijlcruise met de vijf sterren M/V SONESTA ST GEORGE I

Een cruise op de Nijl - Met extra luxe.

 

Hallo! Leuk om je hier te treffen. Dit betekent dat je de rijke, mysterieuze geschiedenis en cultuur van Egypte op een comfortabele manier wilt verkennen. Goed nieuws dan! Je bent hier aan het juiste adres.

 

Je zal je zeker vragen stellen? Hoe is het gesteld met de hygiëne aan boord? Wat is de kwaliteit van de maaltijden die geserveerd worden? Hoe goed is de gids die je tijdens de bezoeken zal begeleiden?

De antwoorden vind je op deze website.

 

Er is er maar één schip op de Nijl zoals de M/V Sonesta St-George I. Als je kiest voor dit Nijlcruise programma zal niet alleen de charme van Egypte je betoveren. De gratie, stijl, schoonheid en superieure kwaliteit van keuken, service en accommodatie aan boord van de M/V Sonesta St George I zal eveneens een blijvende indruk nalaten.

 

O ja, hygiëne? Geen probleem. Op een Nijlcruise met de M/V Sonesta St George I moet je geen schrik hebben voor een ontsporende spijsvertering. Hoe ze dit bereiken lees je verder op deze website.

 

Een cruise op de Nijl aan boord van de M/V Sonesta St George I is de beste garantie om de duizenden jaren geschiedenis die Egypte rijk is op een comfortabele en luxueuze manier te verkennen en te beleven. De belangrijkste excursies zijn in de prijs inbegrepen.

Dit Egypte aanbod is samengesteld uit de beste en de meest uniek beschikbare bouwstenen.

 

Het Sonesta St George Hotel in Luxor.

Dit hotel heeft niet alleen vijf sterren. De directie en het personeel maakt er een erezaak van om hun gasten een vijf sterren service op alle niveaus aan te bieden. Hier logeer je in de Royal Club kamers met frontaal Nijlzicht. Dit superieure type kamer wordt zelden in een georganiseerde reis aangeboden.

 

De M/V Sonesta St George I.

Dit schip is verschillende keren onderscheiden met de grote prijs voor kwaliteit en promotie van het toerisme naar Egypte. Dit is misschien wel het meest luxueuze schip dat de Nijl bevaart.

 

De Sonesta Casino and Tower in Cairo.

Eveneens een luxe hotel waar alles in het werk wordt gesteld om het de gasten zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Hier logeer je in de superieure Tower kamers.

Dit is een product van de Paradise Travel Group erkenning 1997

Koningslaan 36 - 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - rufin@paradise.be

BTW 0429.806.010

nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
facebook-logo
nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop