nijlcruise-logo

 

facebook-logo
telefoonknop

De Nijlcruise met Stijl

Sonesta St George Hotels

Sonesta Nijlcruises

Sonesta in Egypte: vijf sterren. Meer zijn er niet.

Sonesta in Egypte: Sterren met een ziel!

 

Onbekend maakt onbemind is echt van toepassing op Sonesta. Deze groep van hotels en rivierschepen staat onder de leiding van top professionelen die een hart hebben voor hun hotel, hun schip, hun medewerkers en vooral voor hun gasten. Dit voel je als je in een Sonesta hotel incheckt of aan boord gaat van de M/V Sonesta St George I.

 

Luxe komt in veel varianten en belevingen. Luxe kan koud en kil maar ook warm en uitnodigend aanvoelen. Dit laatste is de hoogste doelstelling die iedere Sonesta directeur nastreeft. Het is voor hen een erezaak om ervoor te zorgen dat iedere gast zich thuis voelt en dat het hen aan niets ontbreekt. Professionaliteit gaat hand in hand met de spreekwoordelijke gastvrijheid van het Midden-Oosten.

 

Voor dit luxe Nijl en Egypte programma is doelbewust gekozen voor het beste wat Sonesta in deze regio te bieden heeft. De M/V Sonesta St George I en de hotels die we in Luxor en Cairo gebruiken zijn allemaal prijswinnaars en scoren hoge ogen op recensie websites als Zoover en Tripadvisor.

 

Het is de combinatie van deze onderdelen samen met een paar "geheime" ingrediënten die de kwaliteit/prijs verhouding van het aanbod op NIJLCRUISE.TV zo uniek maakt. Ontdek hieronder de bouwstenen.

sonesta-st-george-luxor sonesta-st-george-I-knop sonesta-cairo-knop

Dit is een product van de Paradise Travel Group erkenning 1997

Koningslaan 36 - 8300 Knokke-Heist

Tel: 050621052 - rufin@paradise.be

BTW 0429.806.010

nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
nijlcruise-logo
telefoonknop
facebook-logo
nijlcruise-logo
telefoonknop